Sivut

26.2.2012

Kevättä ilmassa....

Luultavasti toistan itseäni viime vuodelta, mutta nyt alkaa olla kevättä ilmassa. :) Tällaisena aurinkoisena päivänä sen huomaa selkeästi. Pikkulinnut visertävät (talitiaiset enimmäkseen) ja varikset pitävät omaa konserttiaan vähän matkan päässä. Selkeästi huomaa päivän pidentyneen ja aurinko lämmittää tosi paljon. Meillä oli parhaimmillaan varjon puolella -5 ja samaan aikaan auringossa +8! Mahtavaa! :)

Kävin Lapsen kanssa tuossa lähipuistossa aamupäivällä. Ehdimme olla siellä vain puolisen tuntia, kun Lapsi päätti, että hauskinta on istua hangessa ja syödä lunta. Meillä on tänä talvena ollut sellainen periaate, että jos ei mikään muu kiinnosta kuin lumen syöminen, silloin lähdetään kotiin. Ja tälläkin kerralla lähdettiin huudon kanssa. Siis Lapsi huusi pulkassa ja minä puhisin itsekseni... Ihmettelin, ettei tuo ipana hypännyt pois kyydistä, kun kerran sen taidon on opetellut tässä talvella. Ajatteli varmaan raukka, että äiti ei pysähdy, vaikka pulkka kevenisi.... :)
No, pihalla sitten oli kaikki taas hyvin ja Lapsi unohti lumen syömisen. Tehtiin vähän lumitöitä ja sitten olikin ruoka jo valmista. Laitoin siis ruuan uuniin ennen kuin lähdettiin ulos. Ruuan päälle vähän leikkimistä ja sitten alkoikin olla melko väsynyt Lapsi sylissä. :) Kohta tuo on nukkunut pari tuntia, eli heräilee varmaan tässä puolen tunnin sisällä. Melko tarkkaan tuo nukkuu kaksi tuntia. Onneksi. :) Siinä ehtii itsekin levähtää vähän aikaa.

Flunssan jälkitautina on tullut yskä ja nyt loppuviikosta alkoi taas Lapsella nenä vuotaa uudestaan. Katsotaan huomenna aamulla voiko tuota pikkuista viedä hoitoon vai onko pari päivää kotona. Täälläpäin ensi viikko on hiihtolomaviikko, mutta mulla ei oo talvilomaa vielä tänä vuonna. Miehellä olisi, mutta hän siirsi talviloman kesäloman jatkeeksi. Vaivaiset kuusi viikkoa kesälomaa...... No, onneksi mullakin on sentään neljän viikon kesäloma tänä vuonna. :) Ja ensi vuonna myös talviloma. :)

Innostuin neulomaan kalajoki-sukkia. Ovat olleet pitkään "pitää tehdä joskus"-listalla ja nyt iski innostus niihin. Itselleni en niitä tee, joten onneksi eräs ystäväni kyseli ehtisinkö auttaa häntä ensi joulun villasukkaprojektissa. Nämä sukat menevät siis joululahjaksi jollekin hänen ystävälleen. Kuvaa sukista en vielä ole ottanut, koska vain toinen on valmis. Toisen varsi on jo hyvällä mallilla, mutta kuvia tulee vasta kun ovat molemmat valmiina. Jännittää vain, kun toiveena oli, että sukat olisivat kokoa 39-40 ja oma jalkani on 37-38.....toivottavasti koko osuu edes jotenkin kohdalleen. :)Hyvää lopputalvea ja alkavaa kevättä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.