Sivut

9.2.2012

Sekalaista

Kummallista miten sitä tottui suurempaan porukkaan, kun siskoni oli meillä perheineen. Nyt talo tuntuu lähes tyhjältä.
Jos saisimme aikaiseksi lähteä loppuvuodesta heillä käymään....matka on pitkä, mutta olisi kiva käydä katsomassa millaista tuolla muualla maailmassa on.
Oli myös puhetta, että siskoni kävisi useammin lasten kanssa täällä Suomessa. Ja mielellään kesällä. Voi siis olla, että näemme jo ensi kesänä. :) Tai viimeistään ensi vuoden kesänä. :)

Toissaviikolla Lapsella on melkoinen flunssa, joten tein lyhyempää työpäivää ja olin yhden päivän kokonaan poissa töistä. Käytin Lapsen lääkärissä, mutta onneksi ei ollut korvatulehdusta. Tuli samalla edellisen korvatulehduksen kontrollikäynti tehtyä. :) Lapsella oli vain se "tavallinen" flunssa.

Nyt kun näitä paukkupakkasia on ollut kohta pari viikkoa, ei viitsi mennä ulos. Pakolliset kauppareissut on käytävä, mutta muuten ollaan oltu melko hyvin sisätiloissa.
Lapsi haluaisi kyllä ulos, mutta kun ei tuo osaa sanoa ajoissa, että on kylmä, niin pysyttelen mieluummin sisällä. Kun tuo lämpötila nyt nousisi -5...-10 asteeseen, niin voisi mennä pihalle pidemmäksikin ajaksi leikkimään.


Kävimme Miehen kanssa viime perjantaina luovuttamassa verta. Minulle tämä oli 16. kerta. (en siis ole vieläkään raskaana) Hemoglobiini oli yllättävän hyvä, yli 130. Yritämme ajoittaa luovutuksen loppuviikkoon, koska minä oon pari seuraavaa päivää hieman heikommassa kunnossa. Mulla on matala verenpaine ja verenluovutus ei auta asiaa. Koko viikonloppu meni siihen, että piti muistaa nousta hitaasti (sohvalta, tuolilta, lattialta, sängystä) tai alkoi pyörryttää. Muutaman kerran oli pyörtyminen lähellä, mutta älysin istahtaa lähimmälle tasolle ja odotella hetken. Onneksi Lapsi alkaa olla niin iso, että hän ymmärtää puhetta ja yritti ihanasti auttaa, kun sanoin, että äidillä on vähän huono olo. Lapsi toi pehmoleluja kainaloon ja paijasi päätä. :)


Onnistuin sunnuntaina potkaisemaan pikkuvarpaan aika mojovasti....itse varpaaseen ei tullut jälkeäkään, mutta joku hermo otti itseensä ja jalkaa/säärtä alkoi särkeä ikävästi. Sain maanatain ja tiistain sairaslomaa. Tiistaina kävin näyttämässä jalkaa lääkärille, joka totesi minun olleen erittäin onnekas, ettei varpaani murtunut. Sain särkylääkkeitä tuota hermoa varten. Parin päivän lepo auttoi kyllä tosi paljon ja särky on melko hyvin kadonnut. Iltaisin säärtä alkaa särkeä, mutta otan särkylääkkeen ja laitan villasukat jalkaan. Näillä keinoilla mennään niin kauan kuin tarvitsee. :)


Tässäpä tämä tilannekatsaus....
Heippa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.