Sivut

28.3.2012

Huovutettuja

Hahaa!

Edellisessä postauksessa tavallaan lupailin, että käsitöitä ei taida valmistua vähään aikaan.....toisin kävi! Joululahjoja on valmistunut lähes liukuhihnalta. :)Tässä Novitan Puro-langasta huovutetut lapaset. Väri metsä. Nämä menee äidille joululahjaksi. (äiti ei lue blogiani, joten voin laittaa kuvat tänne :) )
Ovat erikokoisen näköiset kuvassa, mutta kädessä tuntuvat ja näyttävät samankokoisilta.Nämä ovat vielä huovuttamatta. Myös Puro-langasta, väri pakkasyö. Piti saada kuva tuosta kokoerosta huovuttamattoman ja huovutetun välillä. Nämä menevät anopille. Joululahjaksi. :)Nämä ovat edelleen Puro-langasta tehdyt. Enimmäkseen värinä on metsä, mutta kun se lanka loppui, piti jatkaa pakkasyöllä. :) Nämä menevät äidin miehelle joululahjaksi.Vasemmalla on naisen lapanen, oikealla miehen. Vertailukuva. :)Viimeisessä kuvassa näkyy sauma tuossa vasemmanpuoleisessa (naisen) lapasessa.
Oli niin kiire päästä aloittamaan neulominen, eikä mulla ollut muita nro8 puikkoja kuin pyöröpuikot....magig loop-tekniikkaa en ole opetellut (vielä), eikä näiden puikkojen pituus olisi siihen riittänyt. Piti siis neuloa tasona. :) Tulipa kokeiltua tuokin.
Jos jaksan (tai ehdin), aion kirjailla jotain tuohon sauman päälle. Katsotaan mitä keksin.:)

1 kommentti:

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.