Sivut

1.11.2011

Oksu-poksu kylässä

Otsikko kertoo kaiken.

Viime viikolla Lapsi oksensi pari kertaa (to ja la). Epäilin oksennustautia, mutta en ollut varma. Lapsi oli tietenkin poissa hoidosta perjantain.

Eilen Mies oli menossa töihin, kun oli yhtäkkiä joutunut pysähtymään ja maha tyhjentyi tienpientareelle. Mies olikin tosi huonossa kunnossa koko eilisillan, kuumettakin oli lähes 39 astetta. Tänään ei ole kuulemma enää oksentanut, mutta toisesta päästä tulee nesteenä kaikki.

Odotan omaa vuoroani.
Tietenkin tauti iskee juuri tällä viikolla, kun on paljon töitä...eipä sille voi mitään. Käsiä olen pessyt ahkerasti, mutta eipä siitäkään mitään hyötyä ole, kun Lapsi moiskauttaa joka ilta märän hyvänyönsuukon suoraan suulle.
Varoitin jo tuuraajia, että ehtivät valmistautua...kun ei tiedä kuinka nopeasti tauti kehittyy ja kuinka pahaksi. Tällä hetkellä mahassa möyrii, mutta tuntuu kuitenkin normaalilta. Laktoosi-intoleranssi siellä vain pitää elämää. Täytynee siirtyä täysin laktoosittomiin tuotteisiin, kun ilmaa tuntuu kertyvän nykyään jopa näistä vähälaktoosisista tuotteista.

Neulepaja on ollut toiminnassa. :)
Kuvia laittelen kunhan ehdin. Pitäisi vielä ottaa ne kuvat.....ja siirtää koneelle.....
Sukkia on valmistunut muutama pari ja yhdet säärystimet. Joululahjaksi menevät melkein kaikki. Ja vielä pitäisi tehdä "muutamat"....

Uusimmassa Ullassa oli paljon kivoja juttuja. Penni-säärystimet tein jo ja niissä olikin paljon palmikonkiertoja. :) Seuraavaksi ajattelin tehdä Merenkulkija-sukat.

Nyt teen vielä vähän töitä ja lähden sitten kotiin katsomaan potilasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.