Sivut

8.4.2012

Tervehdys sairastuvalta

Eilinen trullikierros oli melkoisen jännittävä Lapselle. R-kirjain on Lapselta vielä hukassa, joten virvon varvon-litania jäi tänä vuonna välistä. Hyvää pääsiäistä-toivotus onnistui hienosti.

Ikävä kyllä illalla nousi Lapselle lämpö (38.1). Kävimme kuitenkin katsomassa kokkoa ja sitten olimme muutaman tunnin kavereilla kylässä. Kotona oltiin vasta klo23, mutta kerrankos sitä pääsiäistä vietetään. :)
Lapsi jaksoi olla hienosti kylässä (katselivat tomi traktoria) ja sain jutella ystäväni kanssa mieltä painavista asioista. On se kumma miten pelkkä juttelu auttaa selkiyttämään asioita.

No, olimme siis kotona klo23 ja laitoin Lapsen nukkumaan. Klo3 heräsin siihen, kun Lapsi huusi huoneessaan. Kuumetta oli 38.8. Otin potilaan viereeni nukkumaan. Tunnin verran valvottiin, kunnes särkylääke alkoi vaikuttaa ja uni tuli. Aamulla kuume huiteli taas lähes 39 asteessa.
Ruoka ei oikein maistu, sentään pari lusikallista on kaikkea mennyt (ja vähän karkkia :) ). Ja Lapsi juo paljon. Hyvä niin.
Siitä tietää, että Lapsi on sairas, kun tuo meni päiväunille ihan vapaaehtoisesti. Ja simahti samantien.
Ja ipana istui sylissä tunnin verran ennen (ruokaa ja) päiväunille menoa. Kuume taas nousussa. Raukkapieni halusi jopa villasukat jalkaan, paleli niin kovasti.


Mies tulee tänään kotiin. Oli muutaman päivän reissulla Itä-Suomessa. Jotain autojuttuja taas....ja tietenkin nesteytystä.


Jospa sitä aloittaisi jonkin neuletyön taas.... Villasukat? Lapaset? Huivi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.