Sivut

6.4.2012

Lapaset (tavalliset)

Tässä kuvia niistä ei-huovutetuista-lapasista. :)











Lanka on tuttu ja turvallinen Novitan 7-veljestä. (sitä on helppo napata mukaan kun käy ruokaostoksilla....erikoisempia lankoja jos haluaa pitää mennä ihan erikseen lankaliikkeeseen...)
Väri (573) on ihana, vaikka kuvissa ei näy ihan oikein.
Peukalo tuli aloitettua vähän liian myöhään, mutta kaipa noita voi käyttää.  Tai annan ne lahjaksi jollekin.
Resorissa ja lapasen selkäosassa on pientä palmikkoa epätasaisen tasaisesti. :) Joka toinen palmikko kiertyy oikealle ja joka toinen vasemmalle.
En voinut neuloa pelkästään oikein (tai 2o, 2n). Olisin tullut hulluksi. En voi enää tehdä sukkiakaan ellei niissä ole jotain jujua.

Kuvat ovat nyt mitä ovat. Puhelimella kun on niin kätevä ottaa kuvia ja laittaa ne samantien nettiin talteen...

Nyt Lapsen huovutettavia lapasia tekemään. Kun ne ovat valmiit, taidan pitää pääsiäistauon neulomisessa. Pitäisi vaihtaa mullat kasveille....viime vuonna se jäi tekemättä, joten tänä vuonna mullat on PAKKO vaihtaa.

Huomenna Lapsen kanssa trullikierrokselle (eli noitimaan). Saa nähdä antaako Lapsi laittaa pisamia naamaan ja trullivaatteita päälle. :)


Hyvää pääsiäistä!

2 kommenttia:

  1. Ihana väri on kyllä, ja jännä tuo palmikko :) Meillä vanhempi poika on ainakin ihan kauhuissaan "meikkauksesta", mutta kun lupasin tehdä mustan angry birds -naamarin alkoi jo lämmetä ajatukselle ;)

    VastaaPoista
  2. Heh, vähän jännittää saako tuolle ipanalle edes mitään trullivaatteita päälle...tämä päivä oli ainakin melkoista vuoristorataa.

    VastaaPoista

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.