Sivut

13.2.2011

Villapaidalla jatketaan vielä.

Tässä tulee taas päivitystä villapaidan valmistumisesta. Harmi, kun voin neuloa vain kun Lapsi on nukkumassa, eli viikolla vain iltaisin. Viikonloppuna voisin neuloa myös Lapsen päiväunien aikaan, mutta eilen oli pakko mennä itsekin peiton alle. Lapsi oli jo perjantaina hieman nuhainen ja yski. Nyt viikonloppuna tauti on iskenyt kunnolla päälle, onneksi taitaa olla vain tavallinen flunssa. Mies on myös sairaana, kovasti odottelen millaiseksi oma olo tästä vielä muuttuu. Toivottavasti en sairastu kovin pahasti, en haluaisi olla poissa töistä näin heti alkuun.

Mutta siis...villapaitaan...


Tuossa on siis hihat ja vartalo-osa valmiina. Kaulus puuttuu, langat ovat päättelemättä ja osat pitäisi yhdistää. Epäilen vain, että paita on nyt jo liian pieni (lyhyt). Pitää tehdä ihan ohjeen mukaan ja pingottaa ja kastella neule hyvin. Ehkä se siitä venyy hieman. Hihoista tein pidemmät kuin mitä ohjeessa luki. 

Blogi on tällä hetkellä aika neulepainotteinen, mutta muusta en vielä "uskalla" kirjoittaa. En ole päättänyt kuinka paljon haluan kertoa itsestäni ja perheestäni. Katsotaan nyt. Kun saan tuon villapaidan valmiiksi ja elämä asettuu uomiinsa, ehkä sitten tulee kirjoiteltua vähän henkilökohtaisempiakin asioita.


Nyt kuulostaa siltä, että Lapsen on aika mennä nukkumaan. Iltavilli on menossa. Miehen hyvällä avustuksella. :)
Seuraavaan kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.