Sivut

6.2.2011

Neule...ja elämää.


Joo...tuollainen tuli aloitettua. Siitä pitäisi tulla villapaita 2-3 vuotiaalle. Aloitin ajoissa, eli ehkä se valmistuu ensi talveksi. Ikävä kyllä heti tuli takapakkia, kun ei löydy sopivan kokoisia pyöröpuikkoja. Aloitin nro5:n puikoilla ja seuraavaksi pitäisi ottaa käyttöön nro6:n puikot, mutta sellaisia ei mun varastosta löydy. Kävin tänään kaupassakin kattelemassa, mutta marketista ei löydy noin isoja pyöröpuikkoja. 

Täytynee käydä huomenna ihan käsityöliikkeessä ostoksilla. Jos vaan Lapsi jaksaa hoitopäivän jälkeen lähteä äidin kanssa kauppaan.


Tahtoo olla Lapsella tunteet pinnassa, kun pääsee pitkän päivän päätteeksi äidin seuraan. Ei vielä ole uskaltanut näyttää kaikkia tunteitaan hoidossa, joten kotona tulee kaikki negatiiviset tunteet esiin. No, onhan se aikamoinen muutos tuo hoidon aloittaminen. 

Vielä kolmisen viikkoa sitten olin Lapsen kanssa kotona päivät. Käytiin päivisin tuossa tuvalla, jossa tavattiin muita äitejä ja lapsia. Mutta sielläkin oltiin vain 3-4 tuntia päivässä. Ja olin Lapsen kanssa. Nyt on ilman vanhempia vieraan hoidossa. Onneksi sentään pääsi perhepäivähoitoon. Ties mitä olisi tullut, jos olisi joutunut päiväkotiin. 

Enkä tarkoita tuolla kommentilla, että päiväkodit olisivat yhtään sen huonompia hoitopaikkoja. Tarkoitan vain, että meidän Lapsi olisi saattanut reagoida vahvemmin/negatiivisemmin, jos olisi joutunut kodin rauhasta suoraan suuren lapsiryhmän keskelle.


Töissä alkaa sujua paremmin, kun pääsee kunnolla tekemään hommia. Ongelmakohtana on vielä käytössä oleva tietokoneohjelma, mutta saan jossain vaiheessa koulutusta siihen, eli eiköhän sekin aukea. ...toivottavasti...

Hyvää alkavaa viikkoa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.