Sivut

10.9.2013

Toiset Totorot


Innostuksissani aloin tehdä heti toisia Totoro-lapasia edellisten valmistuttua. Mutta sitten tuli ostettua sitä Maija-lankaa ja niistä piti heti tehdä pienet ja vähän isommat.

Valmista tuli kuitenkin. :)
Lanka: Valkoinen 7-v (vyötteessä juhlittiin 7-v langan 30 vuoden taivalta...eli laskujeni mukaan lanka on ostettu vuonna 2002...) ja pinkki lanka Gjestalin Jannea. Kuvat otettu taas puhelimella hämärässä. 

Puikot 4mm metalliset. Ja kyllä oli vaikeaa kutoa metallisilla. Tuntui, että lanka tarttui puikkoihin kiinni koko ajan. Täytynee siirtyä hiilikuituisiin kokonaan. :) (jos toteutan siirtymän kuitenkin vähitellen...tulee melko kalliiksi, jos ostaa kerralla kaikki uudet hiilikuituiset puikot...)

Alimmassa kuvassa näkyy tosi hyvin missä kohdassa jätin nämä odottelemaan parempia aikoja. Vasemmalla oleva lapanen oli suunnilleen puolivälissä, kun aloin tehdä pieniä lapasia. Ja käsiala muuttui hieman...joten lapaset ovat hieman eri muotoiset.
Kun ovat kädessä, eroa ei huomaa. 

Näihinkin lapasiin tuli tehtyä pari virhettä. Mutta ovat niin huomaamattomia, että en itsekään huomannut niitä ennenkuin aloin tutkia asiaa....
Ovat ainakin persoonalliset. :)


2 kommenttia:

  1. Voi jesses miten upeat! Mulla ei riitä kärsivällisyys kirjoneuleisiin, ainakaan vielä kun likat on pieniä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, eiköhän mullakin tuu nyt pieni tauko käsitöiden tekemiseen... :)

      Poista

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.