Sivut

19.11.2012

"Isompi" projekti

Tulipa tehtyä "isompi" pieni projekti. :)
Villapaita kokoa 110/116. (koko on arvio)


Kuva on aivan älyttömän huono, mutta parempaakaan en saanut.


Lähikuva etuosasta.
Piti tehdä vähän erilaiset etu- ja takakappaleesta, että kaikki osaavat pukea paidan oikein päin. :)
Langan ostin (muistaakseni) vuonna 2006. Novitan (jo lopetettu) Florica, ihana oranssi. Itse en pukisi tuon väristä vaatetta päälleni, mutta Lapselle tuo sopii tosi hyvin. Paitaa on jo käytetty haalarin alla...tosin nyt on taas niin lämmintä, ettei villakerrokselle ole tarvetta. Mutta kaipa se talvi (ja pakkaset) tulee jossain vaiheessa.

Tämä on suurin (pieni) työ, jonka olen tehnyt. Ja vielä ohuesta langasta 3,5mm puikoilla. Tykkään kutoa pyöröpuikoilla, kun ne rasittavat hartioita paljon vähemmän kuin pitkät puikot.
Paidan ohje on lähes kokonaan omasta päästä. Otin mallia jo pieneksi jääneestä (anopin kutomasta) villapaidasta.
Tämä paita on vielä vähän liian iso. Toivon, että se menisi vielä ensi syksynä.......

Paidan kutomiseen meni n. kuukausi. Päättelyyn ja kappaleiden yhdistämiseen viikko. :) Ja kaiken lisäksi yhdistin kappaleet kahteen kertaan...en ollut tyytyväinen ensimmäiseen yhdistämistapaan, joten oli tehtävä uusiksi.

Olen yrittänyt muistaa ottaa kuvan kun paita on käytössä, mutta en ole ehtinyt kameran (puhelimen) kanssa paikalle otollisena hetkenä....ja tätä paitaa ei tietenkään voi laittaa muuten päälle kuin silloin kun mennään ulos... (tämä siis on Lapsen mielipide) :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.