Sivut

19.1.2012

Ihanaa oleilua

Tämän viikon meillä on vieraita. Tai ei vieraita...tuttujahan nuo ovat, siskoni perheineen ja isäni. :) Olen tosi iloinen, että pääsivät tulemaan meille. Siskoni asuu ulkomailla ja edellisen kerran nähtiin vuoden 2010 syksyllä. Nyt meillä on vipinää ja vilskettä, kun kolme pientä lasta leikkivät ja juoksentelevat ympäri taloa. :)
Siskollani on kaksi lasta. Ovat kuin yö ja päivä, todella erilaisia. Ja toisaalta, siskon nuorempi lapsi on hyvin samanlainen kuin meidän Lapsi. :) Olemme välillä vitsailleet, että taitavat olla syntymässä erotetut kaksoset....tosin ikäeroa on puolitoista vuotta ja eri vanhemmat... :)

Suureksi harmikseni joudun olemaan töissä tämän viikon...onneksi on jo torstai, mutta silti harmittaa. Töissä kun ei juuri tällä viikolla ole kovin paljon tekemistä, eli voisin ollakin poissa...mutta kun ei ole vapaapäiviä käytössä. Saldotkin ovat jo miinuksella. Olen käyttänyt tällä viikolla hyväkseni liukuvaa työaikaa ja olen tehnyt lyhyempiä työpäiviä.

On se vain mukavaa viettää aikaa yhdessä. Samalla näkee miten toiset tekevät asioita ja jutella kaikesta mahdollisesta.
Ainoa miinuspuoli on, että siskoni miehellä ei ole mitään tekemistä.....niin se taitaa olla aika monella (ainakin meillä), että kun käydään vierailulla toisen suvun luona, niin sillä toisella on (enemmän tai vähemmän) tylsää.
Meillä Mies haluaa tehdä jotakin, "puuhastella". Jos se ei onnistu, on hänellä todella tylsää. Sama se on automatkoilla. Jos Mies ajaa, kaikki on hyvin. Jos minä ajan, mies istuu rauhallisena n.10 min ja sitten se alkaa...Mies lähestulkoon purkaa hanskalokeron ja keskikonsolin paikallistaakseen jonkin pienenpienen erikoisen äänen tai tutkiakseen muuten vain jotain.... Ja loppumatka (tai kotimatka) menee osien takaisinlaittamiseen.

Eilen illalla kävimme (minä+siskoni+lapset) läheisessä puistossa. Siellä on liukumäki, keinu ja pieni mäki. (kesällä myös hiekkalaatikko) Pulkka oli tietenkin mukana. Kaikki lapset laskivat kerran pulkalla ja sitten keksivät hauskemman jutun, pyörimisen. Oli tosi hauskan näköistä, kun kaksi (melkein) kolmevuotiasta juoksevat mäen ylös, menevät makaamaan ja pyörivät mäen alas. Nuorimmainen, puolitoistavuotias, ei vielä osannut pyöriä, mutta seurasi silmä tarkkana isompien puuhastelua. Ja tepasteli hienosti lumihangessa. :)
Ja niinhän siinä kävi, että aikuiset halusivat lähteä pois ennenkuin lapset olivat siihen valmiita... Onnistuimme kuitenkin lähtemään puistosta ilman suurempia huutoja, isommat lapset pulkassa ja pienimmäinen sylissä. :) Mitä kovempaa jaksoin vetää, sitä iloisempi nauru kuului pulkan kyydistä. :) Olimme kuitenkin tarpeeksi kauan, sillä sisään päästyämme pienimmäisellä olivat kädet ihan kylmät. Isommilla ei päässyt kylmä yllättämään, sellainen vauhti oli päällä koko ajan.

Tänään iltapäivällä käymme ravintolassa syömässä. Toivottavasti lapset ovat hyvällä tuulella. Varsinkin meidän Lapsi.

Onneksi huomenna on perjantai. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.