Sivut

29.9.2011

Harmaata

En pidä syksystä. Harmaita, sateisia päiviä on liikaa.
Aurinkoiset, kirpeän kuulaat syysaamut ja -päivät ovat ihania, mutta tämä sateinen harmaus vie viimeisetkin pirteyden ponnistukset mennessään. Tuskin poden syysmasennusta, mutta jonkinlaista alakuloa on havaittavissa. Varsinkin tänään.
Lapsi kömpi viereen klo6.15. Nukahti samantien. Ja olisi halunnut jatkaa uniaan, kun menin herättelemään seitsemältä. Huutaen jäi hoitoon. Ei ollut kovin kiva ajaa töihin kyyneleet silmissä...eilen alkoivat kuukautiset ja olen nykyään täysin hormonien armoilla pari päivää kuukaudesta. Jos Lapsi itkee, itken minäkin. Oli syy mikä tahansa. Radiota en voi kuunnella pariin päivään, koska kuulen lähes kaikissa sanoituksissa jotain surullista, ja taas kyynelehdin. Ei mitään järkeä.
Ja tietenkin murehdin raskaaksi tuloa. Kuten aikaisemmin kirjoitin.

Päätin ottaa itseäni niskasta ja aion tehdä huivin. Neulehuivin. En ole aikaisemmin edes kuvitellut tekeväni huivia, joten pikkuisen jännittää. Aloitus täytyy ajoittaa viikonlopulle, kun iltaisin en vain jaksa tehdä mitään ajatustoimintaa vaativaa.... Lapsi menee nukkumaan klo21, nukahtaa ehkä klo21.30 ja sen jälkeen juon kupin teetä ja sitten olenkin valmis nukkumaan.
Huivin aloitus tosin viivästyy jonkin verran...............Lähden huomenna ystäväni kanssa viikonloppulomalle. :D

Lapset jätetään isien kanssa kotiin ja me "mammat" lähdetään Vaasaan hotelliin. Tätä on odotettu!!
Ei ole väliä mitä viikonloppuna tulee tehtyä, tärkeintä on olla kerrankin ilman lapsia. Ja puhelimet laitetaan äänettömälle. ;)
Voidaan nukkua koko viikonloppu tai käydä kaupunkikierroksella, ottaa muutama (alkoholipitoinen) juoma ja vain olla. Eikä tarvi tehdä ruokaa, vaihtaa vaippaa tai edes miettiä noita asioita. :)
Tietenkin tulee varmaan soiteltua (tai ainakin tekstailtua) kotiin, mutta kerrankin näin päin, että naiset on lietsussa ja miehet kotona lasten kanssa. :)

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.