Sivut

14.4.2011

Sukkaa pukkaa

Ostin pari kuukautta sitten Novitan uutta raitalankaa. Nimeltään värit ovat kyyhky ja sinisorsa. Ajattelin ensin neuloa niistä "vain" sukat, mutta surffailtuani netissä eri blogeissa, päätin yrittää neuloa ihan kunnon raitasukat. Ensin puikoille pääsi valkoinen 7-veljestä lanka kyyhkyn kera. Neuloin sukat loppuun asti ja sitten päätin, ettei se ollut kovin kiva yhdistelmä. Annoin sukat ystävälle lahjaksi. Enkä muistanut ottaa kuvaa sukista. Yritän muistaa ottaa kuvan seuraavalla kerralla kun käyn ystäväni luona.

Toinen raitayhdistelmä miellytti silmää paljon paremmin. Musta 7-veljestä lanka + kyyhky. Tykkään. Ja annan ne kuitenkin lahjaksi toiselle ystävälle. :)


Toivottavasti mahtuvat ystäväni jalkaan...on vaikea neuloa sopivaa ilman sovitusmahdollisuutta. 
Hyvin riitti tuo yksi raitakerä kahteen sukkapariin toista väriä lisäämällä. Jäljellä on vielä vähän lankaa, ehkä siitä saisi aikaan sukat pieniin jalkoihin. Tutuille on syntynyt vauvoja tässä parin kuukauden sisällä, joten sukat menisivät varmasti käyttöön. 

Meillä on sairastettu taas. Tai Lapsi on sairastanut. Viime viikolla hoidosta soitettiin, että Lapsella on vesirokko. Tämä oli maanantaina. Lapsi oli kotona loppuviikon. Viikonloppuna ilmestyi vielä uusia näppyjä, joten alkuviikko piti olla kotona. Maanantaina huomasin Lapsen käsissä ja jalkapohjissa outoja näppyjä, jotka paljastuivat enterorokoksi. Lapsi on siis kotona myös tämän viikon. 
Nyt odottelemme Miehen kanssa, alkaako meille tulla näppyjä käsiin, jalkoihin tai suuhun. On kuulemma aika ilkeä tuo enterorokko, jos niitä näppyjä tulee paljon. Lapsella oli alle 10 näppyä yhteensä ja käytös on ollut ihan normaalia. Ollaan käyty pihallakin joka päivä, kun ei näpyt tunnu haittaavan. Mihinkään ihmisten ilmoille ei viitsi lähteä tartuttamaan, mutta on iso asia, ettei tarvitse istua sisällä koko ajan. Varsinkin kun aurinko paistaa taas ja on lämmin. :)

Kevät on lempivuodenaikani. Vaikka koirankakkoja ja muita roskia tulee esiin lumen alta, mutta jotenkin se kuuluu kevääseen. Maa paljastuu lumen alta, raparperit työntyvät maasta ja linnut visertävät. Ja se kevään tuoksu. Multainen, hieman tunkkainen, ehkä jopa mädäntymisen haju....kevät on täällä! Ihanaa. :)

Hyvää kevään jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.