Sivut

28.4.2011

Kevät.

Nyt se on täällä!

K - E - V - Ä - T ! ! !

Lumikasat ovat sulaneet poispoispois ja ihana uusi, tuore vihreä pääsee valloittamaan maata ja puiden oksia! No, ihan vielä ei puissa näy vihreää, mutta viikon sisällä taitavat puut vihertää. :) Ihanaa!! :)

Käsitöitä en ole saanut tehdyksi. Pääsiäinen meni sukuloidessa etelärannikolla. Olin reissussa kahden Lapsen kanssa. On se vaan rankkaa istua autossa 500km suuntaansa. Onneksi oli hyvät ajokelit. Ja muutenkin hyvät ilmat. Oli ihanaa tulla kotiin, kun ulkolämpömittari näytti +21 astetta ja sauna oli lämpiämässä. :) Saunan lämpö vetreyttää mukavasti pitkän ajomatkan jälkeen.

Lapsella vuoti nenä jo menomatkalla, yskä alkoi matkan loppupuolella. Minulla alkoi tuntua flunssan oireita pari päivää sitten ja Mies valitteli aamulla tukkoista oloa ja kurkkukipua. Eli ollaan kaikki kevätflunssassa. Mutta se ei menoa haittaa pahemmin (vielä). Pihalla on kiva olla, kun nurmikko on melko kuiva ja pihalla voi oikeasti puuhastella Lapsen kanssa.

Hirveä hinku olisi tehdä kaikenlaista (terassi pihalle, kaivaa vanhat kukkapenkit pois, istuttaa perunoita ja herneitä, neuloa pipo ja paita ja sukkia ja ja ja ja .....), mutta kun ei vaan aika riitä, eikä kaikkea jaksa/osaa tehdä. Eikä vielä taida kannattaa istuttaa mitään ulos....täytyy malttaa odottaa vielä kuukauden verran, silloin ei enää taida olla yöpakkasia....

Täytynee palata maanpinnalle taas ja jatkaa töitä. Mukava välillä mietiskellä ja suunnitella. Tahtovat vain nuo suunnitelmat viedä mukanaan, eikä työnteosta tule mitään. :)

Hauskaa loppuviikkoa ja VAPPUA! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.