Sivut

30.9.2012

Körttirasat


Körttirasat ovat valmiit.

Osasin tehdä kirjoneulelapaset! Jee!


Siinä ne ovat! :)

Lanka Gjestalin Silja, lila ja tummanvihreä. 3mm bambupuikot. Tein pidemmän varren ja yhen mallikerran enemmän ennen peukalon aukkoa.
Tuo lanka on 50g:n kerällä ja lila loppui juuri ennen toisen peukalon kavennuksia. Jos olisin tehnyt ohjeen mukaan, yksi kerä olisi riittänyt. Mutta kun halusin pidemmän varren.....
Silja on ohuempaa lankaa kuin mihin olen tottunut, mutta näihin lapasiin mielestäni hyvä lanka. Lapaset ovat kuitenkin paksut, kun on käytetty kahta eri lankaa.





Kuviota lähempää.


Jos löytyy virheitä, älkää huomauttako niistä. Itse en nimittäin huomannut tehneeni virheitä näissä. Seuraavissa varmaan on paljonkin virheitä...minulla on huono tapa (käsitöissä ja leipomisessa) seurata ohjetta tarkalleen ensimmäisellä kerralla, mutta toisella kerralla huitasen "sinnepäin".... Joskus onnistuu, useimmiten ei.


Ja piti ottaa ulkona yksi kuva, kun aurinko melkein näyttäytyi.....vaikka onkin aika hassua ottaa lapaskuvia ulkona, kun ei ole lunta maassa. No, kohta sitä taas on. :)





 Tekisi mieli kirjoittaa vähäsen taustaa näistä lapasista, mutta täytynee tehdä se paremmalla ajalla. Aion leipoa tänään vielä omenapiirakan ja ulkona pitäisi ehtiä olla edes vähän aikaa, kun vielä on valoisaa.


Hyvää alkavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.