Sivut

4.3.2011

Voihan potta....ja harhailevat ajatukset.

Pitäähän se tännekin ikuistaa....Lapsi teki eilen tarpeensa pottaan! Eka kerta nimittäin. :) Hoitotäti oli ruuan jälkeen istuttanut Lapsen potalle (kotona ei pysy istumassa, vaan ponkaisee heti pois) ja siinä Lapsi oli kykkinyt jonkin aikaa. Oli kuulemma ollut ihmeissään tuotoksesta. :D
No, eipä siitä sen enempää.

Mies on ollut tämän viikon talvilomalla, mutta keskiviikkona alkoi tuntea flunssan oireita. Tämän takia Lapsi vietiin nyt loppuviikoksi hoitoon. Meillä on tapetinvaihto kesken olohuoneessa ja koska Mies oli eilen päivällä tuntenut olonsa hieman paremmaksi, niin oli saanut pakkeloitua hieman seinää. Toiveissa olisi, että pääsisimme tapetoimaan nyt viikonloppuna. Olen jo 5 vuotta mankunut uusia tapetteja olohuoneeseen ja nyt alkaa näyttää siltä, että saadaan tapetti seinään ennen Lapsen 2v-synttäreitä. Synttärit ovat siis ensi viikolla ja vieraita tulee seuraavana viikonloppuna...... No, jos ei tapetteja ole seinässä siihen mennessä, sille ei voi mitään. Eipä ne vieraat seiniä tule katselemaan. :) Kaikki ovat sen verran tuttuja, että juttua riittää muustakin kuin tapeteista.

Käsityörintamalla ei ole mitään uutta. Ei edes keskeneräistä. Toiset lapaset pitäisi tehdä ja yhdet villasukat, mutta kun ei ole inspistä. En jaksa ottaa stressiä asiasta (kovin paljon), Lapsen synttärikakkua stressaan enemmän. Olen päättänyt tehdä Puuha-Pete-kuvan kakun päälle. Aikaisempaa kokemusta kuvan tekemisestä ei ole. Toivon kovasti, että Lapsi nukkuu hyvät ja pitkät päiväunet viikonloppuna, niin ehdin harjoitella kuvan tekemistä. :)

Lapselle ei ole vielä merkitystä millainen kakku on ja mitä siinä on päällä, onneksi. Varasuunnitelmana nimittäin on (jos kuva epäonnistuu) tavallinen kerma ja strösselit. :)

Töissäkin on ollut hiljaista tämän viikon...työni liittyy laivoihin ja lastauksiin ja koska olemme Merenkurkusta pohjoiseen, laivat pääsevät tällä hetkellä satamaan vain jäänmurtajan saattamana. Eipä ole kovin montaa laivaa näkynyt.
Jäänmurtajilla on tänä talvena riittänyt töitä. Tälläkin viikolla oli kuulemma eräs alus ollut vaarassa upota. Jäät olivat jo nousseet kannelle ennenkuin jäänmurtaja oli ehtinyt apuun.

Tästä tekstistä tuli ehkä jotenkin päiväkirjamainen kirjoitus. Ajatukset harhailevat ja juttu vaihtuu aiheesta toiseen ihan miten sattuu. No, näin tällä kertaa.
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Ole hyvä, jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos.